Her på det sidste er der dukket et nyt og smart transportmiddel frem i København, som de fleste allerede har prøvet at benytte. Nemlig el-løbehjulet, som du bl.a. kan leje hos firmaet Lime. Det blev hurtigt populært blandt unge i Danmark, og der er flere, der mener, at det i fremtiden vil erstatte store dele af Københavns biltrafik. Skal dine børn tage part i det?

Både brugbart og sjovt at benytte

De fleste børn elsker at være udenfor med deres venner. For blot et par år siden tog de ud i små grupper for at stå på skateboard sammen. Men i dag er det el-løbehjulet, der er det nyeste nye. De bliver brugt til stort set det hele. For hyggens skyld og for at transportere sig selv rundt i København.

Ligesom med cykler eller offentlig transport skal børn også kunne bevæge sig rundt for at komme frem og tilbage mellem skole, venner eller familie. Hvorfor ikke lade dem bruge et løbehjul i stedet for? Der er intet galt ved at lade sine børn køre på el-løbehjul i trafikken. Så længe du mener, at de er gamle nok til at forstå og overholde alle trafikreglerne. På den måde vil der ikke ske dem noget dårligt.

Det vigtigste er, at du stoler nok på dine egne børn til at lade dem køre rundt i trafikken. Ligesom ved cykler eller skateboards kan du sørge for, at de er beskyttet. Giv dem en cykelhjelm og andet beskyttelse på.

Spar penge med en rabatkode

Hvordan hjælper du så dine børn med at komme i gang? Det kan godt være lidt af en investering at gå ud og købe et el-løbehjul til dem. Heldigvis er der hjælp at finde på nettet. Firmaet Lime har løbehjul stående over hele København, som du gerne må bruge. Og de tilbyder tilfældigvis alle nye brugere en rabatkode.

Deres rabatkode hjælper dig med at spare penge, hvis du gerne vil leje et løbehjul. Desværre er det ikke det samme som at eje et el-løbehjul, men det behøver ikke at ændre på noget. Hvis dine børn alligevel bruger for mange penge på offentlig transport, kan de lige så godt bruge dem på et sjovere transportmiddel.

 

FÅ FÅT I ET EL-LØBEHJUL OG BEGYNDE DIN TUR MED TIL LIME HER:

https://lime.bike/referral/RJNP3AG

Sådan Her Tilmeldes LIME for at Få en Gratis Tur med RABATKODE:

  1. Det er ret ligetil at bruge koden. Du skal bare download appen fra Lime til din mobil.
  2. Den kan downloades til både Android og iPhone.
  3. Oprette en bruger til dig selv, hvorefter du taster rabatkoden ind.
  4. Det gør du ved at tilføje koden under ”kampagner” inde i appen.
  5. Indtast Lime promo koden ”RJNP3AG”
  6. Du kan bruge til lime rabatkode til at låse op for fem el-løbehjul.

5/51 rating