Det klassiske løbehjul har fået et comeback. Tilbage i 90erne var løbehjulet yderst populært, men i de seneste år er løbehjulet gået lidt i glemmebogen. Det er dog ikke sådan længere. Sammen med bøllehatten og smækbukserne er løbehjulet også på vej tilbage, og flere og flere børn og unge ønsker sig et.

Er løbehjulet sikkert?

Der er ikke nogen officielle regler, der siger at dit barn ikke må køre på løbehjul. Der er heller ikke nogen grund til at de ikke kan eller skal, du skal bare sørge for at hjælpe dem så de er sikre i trafikken.

Husk at dit barn er lille og derfor nemmere at overse I trafikken. Derfor er det vigtigt at barnet har reflekser både på sit tøj og på løbehjulet. Husk også altid at barnet skal have cykelhjelm på, når han eller hun løber på løbehjul. Børn er også impulsive, og tænker måske at de voksne nok skal holde øje med dem, så sørg for at tage dem med ud og lære dem hvordan trafikken fungerer.

Hvornår kan børn færdes alene I trafikken?

Det er meget forskelligt hvornår børn er klar til at færdes i trafikken alene, enten på cykel eller løbehjul. Nogle børn er bare klar hurtigere end andre, så det er op til forældrene at vurdere. Lige meget hvor selvstændigt dit barn er, bør du altid følges med dem til en start. Her kan barnet køre inderst, og du yderst, så du nemmere kan holde styr på barnet.

Husk også at når man kører på rulleskøjter eller på et almindeligt løbehjul, regnes man som fodgænger, og derfor skal man være på fortovet og ikke på cykelstien.

Børn kan hurtigt lære at stå på løbehjul, da det kræver mindre balance end cykel og rulleskøjter. Løbehjulet kan hurtigt få rigtig meget fart på, så det er vigtigt at du lærer dit barn at køre stille og roligt, samt at tage hensyn til de andre på fortovet.

Rabatkoder til leje el-løbehjul

Hvis du har et ældre barn, eller hvis du selv synes at el-løbehjul er vildt fede er du heldig. El-løbehjul er nemlig blevet lovlige at bruge i Danmark på cykelstien, fra 1. januar 2019 og siden da er der kommet flere virksomheder til, som udlejer disse el-løbehjul, eller ”scooters”, som de også bliver kaldt. Heriblandt Voi Scooters, der udlejer dem i København og andre store byer i verden.

Så kunne dig og dine børn tænke jer at prøve det ad, inden I evt. selv investerer i en, så kan I bruge en rabatkode til appen Voi scooters, der fås til både IOS og Android telefoner og spare penge på jeres leje af dem. Det kræver ikke meget mere end en app, hvor du opretter en bruger med din mail og bruger koden, når I skal leje dem – nem og billig måde at prøve de fede el-løbehjul på!

Sådan Her Tilmelder Du Dig VOI med rabatkode Til en Gratis Tur

Bemærk: Rabatten kun er for nye brugere.

  1. Download app’en: VOI Scooters. Den kan downloades til både iPhone og Android.
  2. Indtast e-mail og opret bruger.
  3. Efter du har gennemgået diverse brugsanvisninger til hvordan du skal bruge scooteren, skal du indtaste dine betalingsoplysninger for at få rabatten.
  4. Vælge det el-løbehjul du gerne vil køre, og trykker du på ”free rides”, og herefter ”redeem code.”
  5. Nu indtaster din rabatkode ”G8n0stbU2U.”

 

KOM HURTIGT I GANG HER MED RABATKODE:

https://link.voiapp.io/G8n0stbU2U

5/51 rating