Vores mellemste datter rejser på fodbold efterskole til efteråret!

Efter sommerferien tager vores fortrinlige datter på fodboldefterskole! Vi ser alle frem til det, men jeg må da afsløre, at dét samtidig kommer til at være underligt…! Hun er det 1. lille pus, som ”rejser fra” familien, & vi skal af den årsag forlige os med at hun ikke længere er en del af vores hverdagspraksis. Det har ovenud længe været hendes drøm at gå på en fodbold efterskole - www.halstedhus.dk/efterskole-fodbold, , af den grund, at hun holder af fodbold… Hun håber på at kunne forbedre evnerne ved at deltage i meget efterskole fodbold, af den grund, at hun har en kæmpe drøm om at spille fodbold professionelt… Vi har derfor udelukkende valgt hendes kommende efterskole ud fra dét kriterium, at det var en fodbold efterskole, der var i stand til at tilbyde meget efterskole fodbold! Og naturligvis var det en fodboldefterskole, som er meget kendt for lige netop deres kompetente fodbold programmer!

På den tid var det som om, at der var mega lang tid til. Og nu er der pludselig ik’ specielt mange timer til, at hun for en overgang drager hjemmefra! Så vi alle har jo egentlig haft en del tid til at vænne os til virkeligheden, men jeg synes altså stadigvæk, at det kommer til at være ulykkeligt ik´ at kunne kysse hende godnat… Men på samme tid er jeg jo absolut super duper glad på hendes vegne, jeg er på ingen som helst måde tvivlende omkring, at hun vil få et virkelig uforglemmeligt ophold på fodbold efterskole… Jeg gik faktisk selv på en fodboldefterskole, dengang jeg var på hendes alder, & jeg havde et godt skoleophold..! Mit år på fodboldefterskole er så absolut et år, jeg temmelig ofte mindes. Så jeg arbejder ofte på at huske Birte på, at hun skal sørge for at værdsætte efterskoleopholdet, imens hun er der, fordi før hun får set sig om, er efterskoleåret omme… Jeg erindrer i hvert fald, at jeg synes, at det år gik utrolig hurtigt. Jeg er stolt over, at hun tager sin fodbold seriøst, så naturligvis skal hun spille så meget fodbold som muligt. Men samtidig skal hun huske at nyde det kammeratslige også!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.