Vinteren banker på, & Petit Crabe er i besiddelse af uimodståeligt børnetøj.

Børn er jordens beståen. Således gjalder en ytring, som jævnligt slynges ud. Dét kan udnyttes til at plædere for, at vi skal passe godt på dem. Det kan medføre mange forhold, f.eks., at deres rettigheder som børn bliver overholdt. Det er for eksempel rettigheden til at gå i skole og behandling.

Det kan ligeledes indebære, at alle mennesker skal iklæde jordens rollinger godt på, og ofre penge på brands af god karakter, som f.eks. Marmar - http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/marmar_1853.html, , Esp no 1, Mueslii, Petit Crabe {http://www.smaahjerter.dk/smart-uv-badetoej-fra-danske-petit-crabe_1865.html}, Mp Strømpefabrik {http://www.smaahjerter.dk/boernetoej/mp-socks_1984.html}, Ida Ising etc. Disse mærker er hver og en garant for ordentlig kvalitet. deler.

Vores rollinger ønsker sig ofte behageligt børnetøj fra respective Marmar, Esp no 1, Mueslii, Petit Crabe, Mp Strømpefabrik, samt Ida Ising. & jeg fortæller jer, at rollingerne bliver frustrerede, såfremt ikke børnenes pakke består af bare en enkelt af førnævnte mærker!

Udlandsrejser er en af vores families yndlingsbeskæftigelser, hér, udnytter vi ofte lejligheden til tillige at spendere penge på børnetøj. Det skyldes, at high-end tøjmærker, som Marmar, Esp no 1, Mueslii, Petit Crabe, Mp Strømpefabrik og Ida Ising ofte er mere økonomiske sydpå end herhjemme. Ydermere præfererer vi at shoppe på nettet, fordi internettet bugner af fantastiske slagtilbud på tøj til børn.

Alle slægter forsøger at kontrollere en stram økonomi, hvor børnetøj måske ikke bliver anset lige så afgørende som f.eks. husholdning. Men det er værd at overveje, at brands, som for eksempel Marmar, Esp no 1, Mueslii, Petit Crabe, Mp Strømpefabrik, samt Ida Ising er af mega god kvalitet. Det har den konsekvens, at tøjet har en langvarig livslængde. Det formoder jeg generelt, neutraliserer den ofte højere værdi. Jeg ønsker det bedste for vores rollinger, og derfor indkøber vi tøj i lækker kvalitet. Aktivet ved sådanne mærker er også, at børnetøjet er skabt under maksimale omstændigheder. Det betyder, at jeg kan meddele vores børn, at deres elskede brands – Marmar, Esp no 1, Mueslii, Petit Crabe, Mp Strømpefabrik, samt Ida Ising – passer godt på deres arbejdere. Det indeholder en skat i sig selv, men på samme tid underviser jeg ydermere vores små pus om vigtige samfundsproblematikker. Vores rollinger glemmer ikke, at klædningsstykker ikke gror på træet, men er et billede på en værdi, som børnene derfor skal værdsatte. Når jeg køber mærker som eksempelvis Marmar, Esp no 1, Mueslii, Petit Crabe, Mp Strømpefabrik, samt Ida Ising, får vi med i købet en god samvittighed, og det er ej at forklejne!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.