Villabygning vha maskiner fra Caterpillar såsom gravemaskine, gummihjulslæsser og rendegraver

Vi får faktisk anlagt ny villa og dermed bruges der Caterpillar gravemaskine, rendegraver og gummihjulslæsser. En rendegraver gravemaskine kan læsse, grave og losse og er nemt at rykke rundt med imens Caterpillar gummihjulslæsser kan benyttes til at betjene materialer og jord.

Gudskelov har byggerådgivningsvirksomheden meget dybtgående styr på, hvad arbejderne skal benytte af Caterpillar gravemaskine, rendegraver og gummihjulslæsser. Vores byggefirma ejer de påkrævede maskiner og jeg & min gemal bekoster ikke for udleje af et stk rendegraver, Caterpillar gravemaskine eller gummihjulslæsse, vi ikk får brugt.

Det indledende arbejde med gummihjulslæsser, Caterpillar rendegraver og gravemaskine har vi inden længe fikset og derefter kan vi være mere deltagende på byggepladsen og være mere med byggeriets proces. Bagefter vores håndværkeres sluttende arbejde med gravemaskine, Caterpillar rendegraver og gummihjulslæsser er tilendebragt er det kommende etape at få anlagt grundpillen til huset og efter det begynder vores spritnye villa sgu med at forme sig. Vi nyder tanken omkring at se villaen begynde at ligne noget.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.