Vha. en frankeringsmaskine kan dine ansatte spendere deres tid på mere vigtige opgaver

Gesjæften, som jeg påbegyndte for næsten to år siden, har så småt etableret sig. Det just fortalte har resulteret i, at forretningen i dag sender virkelig meget mere post end virksomheden gjorde til at starte med. & så er det jo virkelig skørt at bruge værdifuld tid på at sætte frimærker på breve!

Det er bestemt en mulighed, at det skrevne ej kommer til at optage jer specielt meget! At man med assistance fra en frankeringsmaskine » http://danastar.dk/, kan spare rigtig mange arbejdstimer, har jeg fundet ud af. Og vi har langt om længe bestemt, at jeg må købe en frankeringsmaskine til forretningens kontor.

Jeg har forsøgt at danne mig klarhed over markedet for frankeringsmaskiner, men jeg har absolut ikke besluttet mig for noget. Virksomheden kan absolut ik vurdere, hvilken frankeringsmaskine, som ville være det bedste valg. Lige umiddelbart ville jeg foretrække en dansk forretning, fordi det så vil være fantastisk meget lettere at forklare sagens omstændigheder, såfremt jeg støder på problemer. Der findes både lokale & udenlandske forhandlere af frankeringsmaskiner, og jeg er ikke i stand til at afgøre, i hvilken forretning det vil være mest fantastisk at gå til. Men på samme tid oplever jeg, at de ikke-danske sælgere af frankeringsmaskiner koster mindre moneter end de forhandlere, som lægger i Danmark. Og som just forklaret, er jeg selvstændig erhvervsdrivende med en just etableret forretning, der akkurat lige kører rundt.

Men sagen er altså den, at vi i min gesjæft har erkendt, hvor tjekket en såkaldt frankeringsmaskine er! Det vil være fortrinligt med en frankeringsmaskine, fordi vi allerede oplever travlhed, særligt i mit nyligt etablerede firma, hvor vi stadig kun er få ansatte. Så vi er i fællesskab blevet enige om at investere i en frankeringsmaskine. At jeg finder en frankeringsmaskine til en formidabel pris, er derfor afgørende. Men begribeligvis spiller kvalitet også ind på min beslutning af frankeringsmaskine. Af den grund: giv gerne brugbare råd til en temmelig ikke-bekostelig & prima frankeringsmaskine… Jeg ber til Gud omkring, at I, rare læsere, formår at hjælpe mig med at beslutte, hvilken frankeringsmaskine, der bedst kan hjælpe os. Hvad nogle bestemt vil beskrive som et ekstremt søvndyssende blogindlæg vedr. frankeringsmaskiner, var det altså!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.