Vha. en elektriker Virum er du sikret høj standard plus ordentlig service

At vi var nødsaget til at spendere enorme timer på at udskifte samtlige el-installationer, havde min partner & jeg overhovedet ikke forestillet os, da min kæreste og jeg valgte dennee nuværende ejendom tre måneder tilbage. De førhenværende ejere legede vist amatør-elektrikere, og havde rent ud sagt lavet rod i samtlige samlinger. Det forekom ikke muligt at tilslutte mere end to apparater til strøm-nettet, plus blot det stormede en anelse udenfor, forsvandt strømmen i noget af villaen. Det gik hurtigt op for min husbond & jeg, at vi ville få brug for rigtig rådgivning fra en elektriker Farum.

Uheldigvis var vi så ubetænksomme, at vi bare hyrede den første elektriker Farum, som min familie & jeg stødte på. Denne elektriker Farum endte med at være dårlig samt ubehagelig, & efter udelukkende en måned var de repararede stikkontakter faldet fra hinanden. For ikke at begå en lignende fejltagelse igen, brugte min kæreste & jeg af den årsag lang tid på at researche fagfolk, førend vi valgte en ny til at fikse vores ejendom. Min kæreste og jeg sørgede for at hyre en elektriker Virum, der ville blive effektiv samt af høj standard, med gode kommentarer fra andre klienter.

Min husbond samt jeg hyrede langt om længe en lokal elektriker Holte, der endte med at være fuldstændig fantastisk. De var usædvanligt hyggelige samt service-mindede og endda temmelig rimelige ift. prisen, og de fiksede samtlige problemer på blot en uge. Min familie & jeg blev hundrede% glade for slutresultatet, & det fungerer gnidningsfrit endnu.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.