Velfabrikeret børnetøj er herligt om vinteren!

I den kultur, jeg er en del af er rollinger omdrejningspunktet i forældrenes hverdagsliv. Jeg kender til alle de forældre, som går ekstremt meget op i deres rollinger. De overnævnte forældre ønsker at sikre sig, at de bruger moneter på dét helt rigtige børnetøj, de dejligste stofbleer, og det pæneste baby sengetøj! Markedsandelen for de omtalte børneprodukter er følgelig i vulkansk vækst. Ikke på noget tidspunkt førhen i historien har man spenderet så mange moneter på rollingerne. Og det kan vi takke både børn og forældre for. For fædrene omhandler det, at de som forældre ønsker at købe bekosteligt børnetøj til deres børn, for at børnene kan stå som et tegn på en formfuldendt familie. Samtidig vokser rollingerne op i en kulturkreds, hvor de kære små formoder at blive givet tilladelse til at blive iklædt smart børnetøj, for dét gør utallige af deres tætteste venner. Men utallige ankuer et muligt konfliktfelt i, at ej alle fædre har penge til et sådant forbrug, hvilket muligvis kan resultere i, at fattige rollinger bliver mobbet.

Det er ik flere dage siden, at min søsters venindes baby shower blev afholdt, og jeg må erkende, at jeg blev forbavset over, hvor dyrebare hendes ønsker var. Det er normalen, at vennerne og den pukkelryggede familie forærer den fremtidige moder gaver, som er hensigtsmæssige i hendes splinternye hverdag som moder. Hun var fan af blandt andet stofbleer samt baby sengetøj, hvilket der decideret ik er noget forkert med. Men satsen for dét baby sengetøj, min veninde havde griflet på sin liste med ønsker var meget mere end, hvad jeg bruger på sengetøj! Alle jeg kender er af den overbevisning, at dét er smukt at ville børnene dét ypperligste, men der må eksistere en restriktion. Venindeflokken vil meget gerne adlyde hendes ønsker, men flere tænker dog, at det er en kende mærkværdigt at bruge så stor en sum moneter på børnetøj & baby sengetøj, som det lille pus som bekendt på ingen tid vokser ud af. Men jeg glæder mig til baby showeret, & vil glæde min perleveninde, for dét fortjener hun uden en snert af tvivl…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.