Ved hjælp af regelmæssig aflæsning af villaens energimåler får du mulighed for at opnå et fuldstændig balanceret varmeregnskab

En mere avanceret energimåler , http://www.ista.dk/produkter/energimaalere/, inde i mit hjem, fik jeg endelig opsat, hvilket gør det lettere i forhold til varmeregnskab , http://www.ista.dk/serviceydelser/vand_og_varmeregnskab/index.html, og aflæsning , http://www.ista.dk/produkter/aflaesningssystemer/, . Denne type har adskillige muligheder for tilslutning, og energimåleren har imponerende målenøjagtighed. Boligfornyelse + lignende typer renoveringsarbejde indbefatter boligforening, min lejlighed er i. Typiske locations som badet og køkken samt eksempelvis nye nedløbsrør, inkluderer det selvsagt. Dog sker her derudover noget på det energimæssige.

Idet jeg da ved, at det har været en særdeles eksakt aflæsning, er jeg og nok derfor særdeles henrykt for den nye energimåler. Eftersom jeg bliver nødt til at benytte angivelserne til det private varmeregnskab, og boligforeningen skal dertil benytte numrene, for så udarbejder de et fælles regnskab for varme med en plan over, hvor mange penge os beboere henholdsvis bliver nødt til at punge ud med a conto til vores energi- og varmeregnskab. Den energimåler, jeg har fået, er modellen: elektronisk måler med mekanisk flowenhed. Jeg ser en lang række fordele omkring dette produkt.

Mit hjems nye energimåler har det, der kendes som kommunikation uden grænser. Aflæsning skal foretages på faste dage af energimåleren i mit hjem. Men, jeg ved det ikke, for således skulle jeg når jeg aflæste den gamle. Om hjemmets nytilkomne inventar er så prof, at energiselskabet kan gennemføre en aflæsning uden, at de skal ind i lejligheden, er jegselv ej informeret. Fundamentalt med en aflæsning som foreskrevet, er det i hvert fald.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.