Ved hjælp af en efterskole folkemusik får du lov til at nyde din musikinteresse i selskab med en masse talenfulde musikere

Føler du, at du ikke kan få tilstrækkeligt med tid til folkemusikken i hverdagen, af den årsag at du besidder en interesse for musik, der er så altoverskyggende? Drømmer du om at være i et orkester med mennesker på samme alder, som virker helt så talentfulde plus glade som dig selv? En efterskole folkemusik » www.orkesterefterskolen.dk/acoustic%20impro,, i hvilken du møder engagerede unge fra det meste af landet samt modtager undervisning af talentfulde & engagerede lærere, burde du i den situation beslutte dig for at tilmelde dig til. Oveni koncentreret undervisning i dit yndlings instrument, får du på en efterskole folkemusik mulighed for samspil med andre unge, uafhængigt af hvad for en slags musik, du er interesseret i. Hvis man er opvokset i en udkants by vil det forekomme problematisk at få fat i andre teenagere som har en lignende musiksmag, dog på en efterskole jazz bør du føle dig komplet tværsikker på, at der findes nogen, der har samme smag.

Samtidig med musiske fag fokuserer vores efterskole folkemusik meget på traditionelle skolefag, så du får mulighed for at blive klar til folkeskolens eksamen i for eksempel fransk, historie såvel som kemi. Bagefter et år på efterskole folkemusik bør du pga. dette ubekymret fortsætte til gymnasiet, eller en hvilken som helst anden professionsuddannelse.

Sidst men ikke mindst får du erfaring med at leve i fællesskab med flere unge, samt du har chancen for at kreere holdbare venskaber, som vil holde resten af din tilværelse. Vælg en efterskole folkmusic og vær en dygtigere musiker & en mere moden person.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.