Valg af makuleringsmaskine og om frankering post, at håndtere pakkevægt og portotakster

Jeg er begyndt i godt arbejde som altmulig pige for nogle dage siden og nu er jeg ved at have styr på både deres pakkevægt, som anviser frankering post plus, forskellige portotakster og så at dirigere husets telefoner. Inden for de nærmeste tre til fire dage bør piccolinen her se at få bestilt kollegerne et stk god makuleringsmaskine.

Jeg har faktisk blot brugt et styk bagevægt i stedet for pakkevægt, hvis shoppeglade mig skulle google portotakster ved transportfragt af tøj og sager afsted igen til online shoppen. Og jeg vidste slet ikk’, hvordan erhvervs frankering post med et styk pakkevægt tilbyder dem mere beskedne portotakster. Jeg forventede, virksomhederne skulle betale præcis så kostelige portotakster som vi private er nødt til, hvis jeg sender julekort. Så på kun 3 dage på mit piccolinejob er jeg allerede kvikkere. Ord så som makuleringsmaskine er meget nyt, og jeg skal varetage medarbejdernes til og fra forsendelser. Andre opgaver bliver at holde styr på telefonerne og få indgående opkald på bedste måde til husets adskillige ansatte.

Den slags makuleringsmaskine Den slags frankering post gjorde jeg mig ik større overvejelser inden min jobstart. Og navnlig ik ved at anvende den slags handy pakkevægt, som kan holde kontrol over de drilske portotakster. Meget tidsbesparende. Det med en makuleringsmaskine kendte jeg heller ikke før jeg startede arbejdet, men de har arbejde med involvering af konfidentielle oplysninger, og deraf følgende er en makuleringsmaskine er ganske relevant fatter jeg nu.

Gøremålene for min næste uge dækker over at købe ny makuleringsmaskine og at forstå mere om frankering post og brug af pakkevægt samt virksomheds portotakster. Og desuden ska’ undertegnede ellers blot hente frokost. Det er rart at starte forfra samt tjene lidt løn efter min 6 uger med frivilligt arbejde i Bangladesh, selvom det også er drøjt at komme i gang med noget nyt med arbejde. På tirsdag bestiller jeg husets nye makuleringsmaskine hvorefter jeg i resten af ugen sagtens ska’ få styr på pakkevægt, frankering post + portotakster for erhverv. Det bliver godt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.