Vær sød at hjælpe mig, hvor kan jeg opstøve et skønt kostume til udklædningsfesten…

Da jeg var lille var jeg selvfølgelig udklædt til fastelavn og dengang jeg var 7 år, gik jeg omkring i min prinsessekjole og bare tæer hele til jeg ikke kunne passe kjolen mere. I dag finder jeg hver eneste lejlighed og tager kostumer på til tyrolerfest, julehygge, halloweenfester, maskeballer og selvfølgelig fastelavn. Jeg må få mig nogle rollinger, så jeg har en undskyldning for at tage til endnu flere skøre udklædningsfester!

Når tiden løber fra mig, og det skal være hurtigt og nemt leder vi online og køber fulde kostumer, og det kan overraskende nok koste mindre end at købe tøj i H&M. Andre gange køber jeg kun en paryk eller accessory (argh hvordan staver jeg til det) og finder bagefter resten i mine egne ting eller i genneren. Jeg har engang været udklædt som pirat med en slidt hvid herreskjorte fra genbrugsbutikken, mine egne sorte bukser, en flaske rom fra barskabet, min lillesøsters spraglede tørklæde, min mors støvler – og så en sørøverpistol fra en helt bestemt udklædningsbiks…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.