Utallige folk har aldrig hørt om den maskine medicinalindustrien benytter sig af.

Adskillige tror på, at Guds befalinger er uforståelige for mennesket. På den samme måde, er jeg af den anskuelse, at kærlighedens veje er mystiske. Mit eget liv er et fint eks. på den mening. Jeg er sammen med en mand, som er fagkyndig indenfor optimeringen af specialmaskiner. Det er et fagområde, der lægger milevidt fra mit. Manden & jeg deler helt sikkert ik den optagethed, men attrår ik desto mindre hinanden. Han jobber indenfor industriautomatisering, & har for eksempel cnc opgaver. Det sted, han er ansat skaber specialmaskiner til adskillige købere. Firmaet laver den maskine medicinalindustrien ikke kan leve uden, samt de maskiner plastbranchen er afhængige af, & den palletering robot, som adskillige virksomheder er dependent af. Han bruger meget tid på at koncentrere sig om denne kærlighed for specialmaskiner, og spenderer endda meget af sin lørdag på at lære om endnu fremmed endnu mere erfaring indenfor de nyskabelser, der laves indenfor industriautomatisering.

Adskillige mener, at det er meget skørt, at jeg dater en mand, som arbejder med industriautomatisering. Jeg har overhovedet ingen ekspertise indenfor specialmaskiner! Men vi deler begribeligvis andre optagetheder, som vi bruger vores tid på. Så muligvis er det alligevel ikke så mærkeligt, at min gemal er ansat til at løse cnc opgaver, hvorimod jeg er frisør. Hvilket jo umiddelbart er to fagligheder langt fra hinanden! Men måske, at det kendte ordsprog er virkeligt, at modsætninger mødes. For det er sikkert og vist, at når det kommer til arbejdsliv, går vores vores tid med ovenud forskellige områder… Min kæreste videreudvikler dén maskine medicinalindustrien har brug for, & dé maskiner plastbranchen har behov for. Ovenikøbet er han uerstattelig indenfor cnc opgaver i al almindelighed, og er udvikler af den palletering robot, som er nødvendig for flere forskellige forretninger. Til trods for, at jeg bestemt ik besidder hans fremtrædende passion for specialmaskiner elsker jeg ham alligevel. Med det in mente vil vi appelere enlige til, at I ik affejer en kvinde blot fordi, man ik’ deler alle passioner.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.