Undertegnedes kendskab til slibeskiver, slibematerialer samt slibebånd kan kategoriseres som vældig afgrænset

Undertegnedes stærke side er ikk håndværk & grej. Min kæreste arbejder med divergente tjanser hos en gulvvirksomhed og ude ved en anlægsgartner. Derfor anvender fyren slibebånd (katalog.prebenz.dk/slibning–slibeband), maskiner, slibeskiver (katalog.prebenz.dk/slibning–slibeskiver) og slibematerialer (katalog.prebenz.dk/slibning) i jobbet med at skære betonfliser og bearbejde gulvplanker m.m..

Jeg fatter kun meget begrænset omkring slibebånd, slibematerialer og slibeskiver. Men undertegnedes temmelig nye håndværkermand bruger sådan noget i sit arbejde. Så vidt jeg har forstået det, så kan slibeskiver, slibematerialer og slibebånd bruges til bl. andet gulvarbejde og polering af ting og sager. Slibeskiver og slibebånd kan nok også bruges sammen med boremaskiner.

Jesper oplyste undertegnede, hvorledes han bruger slibeskiver, slibebånd og slibematerialer i arbejdet. Ligesom han og kollegerne desuden bruger slibematerialer, slibebånd og slibeskiver i arbejdsopgaverne med at skabe haver. Ikke så få af vennerne tager springer til at rykke i villa, så det er nok ikke en helt ringe indsigt at kunne give videre.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.