Undertegnede vil eje brugt skoda – det bliver sikkert en skoda octavia eller en skoda suberb combi

Vi hjuler hyppigt med godt med ting, og så kører vi i hundeskoven med vapsen, så vi har behov for plads i dytten. En skoda octavia [www.skoda-birkerod.dk/Nye-biler/SKODA-Octavia/Default.aspx] eller skoda suberb combi matcher netop til de behov vi har for rigelig plads. Det synes vores dejlige bilforhandler.

Jeg har researchet, at der er talrige goder ved bl. andet kørekomfort, pris og brænstoføkonomi ved at erhverve os en skoda suberb combi eller skoda octavia. Dét er vi sikre på er, at vi ønsker en brugt skoda. Vi er ved at sætte huset i stand og har overhovedet ikke penge til at få ny . En splinterny vogn mener jeg i øvrigt ikke er vores behov. Og det er for resten lidt et spild af ny bil med alle vores snaskede støvler og hundepoter.

Jeg har søgt at høre hos diverse venner og bekendte om vores beslutning. Nogle ville bestemt ikke anskaffe en brugt skoda. Min fætter ræssonerer sig frem til at vælge en skoda octavia. Men min ene bedste ven råder os til en skoda suberb combi. Måske ender prisen med at bestemme – og sker det sejrer skoda suberb combi. Scoda octavia har på den anden side i 2014 opnået en pris som året bil, så den er derfor en fantastisk rationel beslutning. Jeg synes sandelig ikke, at det er helt problemfrit at beslutte mig for brugt skoda. Det kan tænkes, at vi skal over til vores bilforhandler og høre ham ad. Ham har vi køb bil af flere gange, og ham er der til enhver tid prima hjælp hos.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.