Undertegnede har engang oplevet ufrivillig abort og ønsker på den baggrund en god speciallæge klinik Fyn, f.eks. speciallæge Niels Lund

Gynækolog klinik Fyn – måske gynækolog Niels Lund

Jeg er med barn i maven men det har sørme været en urolig proces, så har jeg tænkt på at komme hos en gynækolog klinik Fyn til yderligere tjek. Efter jeg og manden først undlod p-pillerne gik der langt over to år hvor vi oplevede barnløshed, og den praktiserende læge var lige begyndt at foreslå at råde os til speciallæge klinik Fyn - http://xn--speciallge-fyn-7ib.dk/speciallaege-klinik-fyn-middelfart, til udredning og behandling. Dengang søgte vi selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på Google og læste bl. Andet om gynækolog Niels Lund der er en praksisklinik i nabolaget, hvor vi har lejlighed i Middelfart.

Vi blev med bebs og det slettede alle vores tanker om sædkvalitet og ægløsninger. Så fik jeg blødninger og smerter. Jeg blev henvist af den praktiserende læge til speciallæge klinik Fyn, men klinikken kunne ikke stille noget op. 16 uger henne, fik jeg en ufrivillig abort. Vi forsøgte at holde os oppe, men det var en periode, hvor vi var triste og i sørgmodighed som følge af det lille barn, som Brian og jeg havde ventet så længe på.

Henvisning til speciallæge klinik Fyn – f.eks. speciallæge Niels Lund - http://xn--speciallge-fyn-7ib.dk/,

Nu ti måneder efter er vi så med barn igen. Lægen tænker, at en speciallæge klinik Fyn skal holde særligt øje med mig, så hans kollega visiterer mig hen til en gynækolog klinik Fyn. Jeg har selv taget et kig den gamle telefonbog og har igen lagt mærke til blandt andet gynækolog Niels Lund. Jeg bliver glad ved idéen om at gå hos en gynækolog klinik som for eksempel gynækolog Niels Lund og få foretaget yderligere ultralydsscanninger og blive holdt øje med, hvilket kan gøre mig tryg under graviditeten, og de kan hjælpe, skulle der også denne gang opstår komplikationer. Jeg tror at sådan en ekstra beroligelse i sig selv er gavnligt for bebsen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.