Undergtegnede sparer op til kulturrejser andalusien

Jeg pukler som en sindssyg så jeg kan få råd til et styks tankevækkende gennemrejse. Undertegnede går efter flere rejse bestemmelsessteder, som eksempel Thailand og Grønland. Men jeg dyrkede spanskundervisning i gymnasiet og vil gerne dykke mere tid dybt i den kultur og det spanske sprog, og derfor foretrækker jeg specielt kulturrejser - www.hjertingrejser.dk/spanien – andalusien. Travle jeg har maks 30 dage, før rejsen må gå tilbage og opstarte første semester, men mange kulturrejser er rigtig lange. Så kulturrejser andalusien - www.hjertingrejser.dk/kulturrejser-andalusien – på maks ca. en måned vil være at foretrække.

Til undertegnedes humør er overskuelige kulturrejser er udemærkede. Jeg skal blot til at afgøre den optimalt af de mange kulturrejser andalusien og hvaffor nogle datoer som passer mig bedst, netop så undertegnede vender til Danmark og starte på uddannelsen til lærer bagefter. Jeg kulturrejser med alle og glæder mig så enormt. Jeg ser sørme en hel del, der udarbejder kulturrejser Andalusien eller Kina eller i Italien. Lidt sjovt.

Undertegnede er gud ske lov faldet over en arrangør af kulturrejser der faldbyder kulturrejser andalusien der er 7 – 4 uger. Så det er jo perfekt. På fire ugers kulturrejser kan jeg lære hverdagslivet og nogle lokale at kende. Jeg er jo ikk til kulturrejser hen over 3-4 måneder, som kræver at jeg sandelig ska’ finde mange moneter frem – og måske gerne vil hjem før tid eller evner at blive en smule ene og alene. Introverte mig er nu ikke så effektiv til at møde dugfriske venner.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.