Uden pause går mange ægtepar og fantaserer om en espresso maskine!

Om ej længe er det 40-års fødselsdag, og utallige af mine venner efterspørger en ønskeliste, som de mener er effektiv under gaveindkøb! Det mener jeg faktisk nogle gange kan være usandsynligt omstændigt. Det er ikke altid, at jeg kan finde på ønsker. Og det er jo i grunden gruopvækkende, fordi det er et symptom på, at vi i Danmark lever i en tilværelse, hvor adskillige har for meget, og mange folk har for lidt. Såfremt vi synes vi mangler noget, køber vi det bare, dét får den betydning, at der ikke er nogen ønsker efterladt til, når nære venner spørger efter en ønskeliste. Men dette år er jeg imidlertid ik i tvivl om mit ønske; en espressomaskine! Jeg har i længere tid haft fantaseret om espressomaskiner. På en espresso maskine kan alle mennesker hjemme brygge kaffe, som smager af noget. Og det er uovertruffent at have mulighed for at invitere netværket på kaffe lavet på en espressomaskine. Derfor er tiden inde til at jeg tænker at ønske mig en espressomaskine af netværket. I lang tid har jeg indset, hvor tiltrækkende espresso maskiner er blevet. Næsten alle jeg kender besidder nu en espresso maskine. Og den kultur har jeg taget til mig…

Men det er bestemt udelukkende den aller letteste del, der er veloverstået, jeg har stadig ikke besluttet mig for, hvilken espressomaskine, som jeg skal investere i! Jeg sætter min lid til, at I herlige følgere har lyst til at hjælpe mig med at blive mere klar i hovedet. Jeg fortæller jer – udbuddet af espressomaskiner er enormt. & jeg kan bestemt ik finde rundt i den jungle. Jeg synes, at espresso maskiner falbydes til mange forskellige prisklasser, og jeg er ikke bevidst om, hvor stor indvirkning prisen har på maskinens evne til at brygge anstændig kaffe? Så dét vil jeg ovenud gerne modtage hjælp til at få greb om. Den ekstrem store eftersøgning efter den mest moderne espressomaskine er absolut mit livs omdrejningspunkt! Jeg er blevet fantastisk opslugt af det, & gennemser hele tiden internettet efter espressomaskiner. Nogle typer vil måske kalde mig en smule skør, men det er kun fordi, at jeg ekstremt gerne vil hygge mig med en espresso maskine…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.