Travlhed, et kursus i personlig planlægning og effektivitet samt venindehygge

Kender jer læsere nogle, der har deltaget i et kursus i personlig planlægning og effektivitet? I øjeblikket er ille mig temmelig travl i forhold til mit arbejde, bloggen, venner og fritidsaktiviteter. Kanske lidt for busy. For tiden kan jeg føle at uopmærksomme mig mister mit overblik, overser at beslutte mig for hvad jeg foretrækker at anvende mine vågne timer på og på samme tid falder i tidsspildere så som Facebook og Instagram. Jeg kender til flere, som har det lidt på samme måde. Dog havde jeg ikk’ tænkt på, at ku’ gøre noget ved det før jeg hørte om et kursus i personlig planlægning og effektivitet. Sådan et kursus i personlig planlægning lyder da en super ting for undertegnede.

Personlig planlægning og effektivitet er ik en ting, undertegnede har taget mig tid til at sætte mig ind i. Men ved eftertanke virker det som om, at jeg hurtigt kan indhente tiden ved at blive klog på personlig planlægning med mulighed for at blive skarpere. Med min hjerteveninde Asta har jeg sørme købt mig en plads på et kursus i personlig planlægning og effektivitet i fredags. Vi begge har behov for at mestre at vælge prioriteringer og se forskel på tidsrøvere og ting, der er vigtige for os. Det bliver da så godt at komme i gang med personlig planlægning – det vil jeg såvel kunne bruge i arbejdslivet og fritiden.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.