Transporter dit gods i holdbart træemballage

I indlægget her kigges der både på plastpaller og træemballage - www.jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31 – som for eksempel europaller. Hvilken palletype, som er bedst, kommer nemlig an på varerne og transportmåden. At europallerne er miljørigtige, bliver træemballagens helt store gode. fragt med træemballage nedbringer kuldioxidmængden sammenkædet med godstransport med så meget som en tredjedel, kommer tilmed desuden. Europaller er nemlig enormt dyrebare som genbrugspaller af den årsag, at de kan genbruges af adskillige omgange, uden at kvaliteten falder.

Plastpaller, derimod, fremstilles oftest som engangsvarer, da de ej er lige så holdbare som europallerne. De besidder ydermere det plus, at plastpaller sammenlignet med træemballage ikke bliver påvirket af vejrguderne, da dvs., at de under hele transportrejsen vejer det samme og har samme massefylde, uanset hvad enten det pisker ned, eller solen skinner. Af sprøjtestøbt plast, som er et hundrede procent genbrugeligt, manifaktureres plastpaller af høj kvalitet faktisk. Der er derudover ej behov for, at du udelader naturhensyn, alene pga., at du vælger plastpaller i stedet for europaller. De er på den anden side betydeligt lettere, og de egner sig derfor perfekt til luftfragt, hvor der er begrænsninger på den tilladte totalvægt.

Hvorvidt europaller eller plastpaller er bedst til netop dit fragtbehov, må af den grund være helt og aldeles afhængigt af, hvad du helst vil købe. For de ansatte i transportindustrien, går arbejdet altid ud på at gøre transporteringsforholdene så gode som overhovedet muligt, for at det fremskrider så ubesværet og samtidig går så hurtigt som overhovedet muligt. Det er også af den grund, at det er enormt vigtigt at finde de helt rigtige paller, da hver eneste form for palle har hver sine fortrin.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.