Træemballage, plastpaller og europaller til et selvbyg projekt

Jeg har i ret lang tid syntes at det er fedt at behandle plastpaller » jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28,, europaller » jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25, eller andet træemballage » jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31, til møbler og lignende. Og jeg påtænker også, om hvorvidt jeg selv kan skabe højbede eller måske noget at sidde på til haven af europaller, plastpaller eller træemballage. For kort tid siden indkasserede jeg et ildsted i 40 års gave, og et eller andet skal mine gæster og jeg jo sidde ved, så snart jeg og mine gæster skal lune popcorn og varme os ved flammerne. Og så synes jeg, det virker sjovt at bygge noget på egen hånd.

Tænker I læsere ik, at det er flot med nogle flotte køkkenbede og stole, som man selv har stået for? Efter noget googling vedr. urtebede med brug af europaller og træemballage har jeg fundet ud af, at flere webpages foreslår at jeg burde anvende plastpaller fremfor europaller. For køkkenhavens kartofler, rødbede og pastinakker. Men bygger man med i stedet plastpaller kommer der ikke til at komme den risiko.

Træemballage og europaller kan sagtens bruges til siddemøbler, som aldrig kan smitte af til grøntsager. I hvert fald kan jeg uden problemer skabe møbler til at sidde på ud af europaller og træemballage uanset om det er trykimprægneret. Spiseborde eller afsætningsborde kreeret i træemballage og europaller er nok ikke helt så 100 % uskadeligt. Til det formål vil man anvende plastpaller som alternativ, så syltetøjsmadden ikke tager skade.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.