Svanger og ønske om at være holdt ekstra øje med hos speciallæge klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn [http://xn--gynkolog-fyn-8cb.dk/gynaekolog-klinik-fyn-middelfart] – evt. gynækolog Niels Lund [http://xn--gynkolog-fyn-8cb.dk/]

Jeg og min mand er gravide men forløbet har været ustabilt, og derfor planlægger vi at tage til en gynækolog klinik Fyn til yderligere scanninger. Fra manden jeg jeg undlod p-pillerne gik der mere end 2 år hvor vi testede negativ, og lægen var begyndt at foreslå at råde os til speciallæge klinik Fyn til udredning og behandling. På det tidspunkt googlede jeg selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på Google og faldt blandt andet over gynækolog Niels Lund der er en praxis nær på, i Middelfart hvor vi bor.

Jeg blev med barn og alle bekymringerne om sædkvalitet og ægløsninger fortrak for glæde en spontan abort. Jeg og manden prøvede ikke at lade os slå fuldstændigt omkuld, men det var en tid, hvor vi begge to var fortvivlede og i sorg som følge af vores baby, som Martin og jeg havde drømt om så længe.

Visitere til speciallæge klinik Fyn – fx speciallæge Niels Lund

Her 10 måneder efter er vi så med barn igen. Lægen tænker, at der skal holdes ekstra tjek på mig, så hun visiterer os direkte til en speciallæge klinik Fyn. Vi har selv ledt på Krak og har igen bidt mærke i blandt andre gynækolog Niels Lund. Jeg bliver glad ved tanken om at komme ved en praxis som f.eks gynækolog Niels Lund og blive holdt nøje øje med og få yderligere ultralydsscanninger, så jeg kan blive tryg under forløbet, og lægerne kan hjælpe, hvis der igen kommer komplikationer. Jeg tror at sådan en ekstra ro i sig selv er gavnligt for barnet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.