Står du & har brug for hjælp i købet af rensebar, dieselpumpe el. udstyr til adblue?

Rensebar til rens af mindre udstyr

Til afrensning af mindre udstyr, værktøj og dele i industrien er en rensebar god at have. Den fungerer ved, at væsken via luft presses kontinuerligt gennem børsten under lavt tryk. En rensebar kører på recirkulationsprincippet, hvor baren suger ren væske fra toppen af beholderen, og de aflejrede smudspartikler bundfælder sig – altid adskilt fra den rene væske øverst.

Når beholderen er fuld med skidt, sender du den til kommunekemi og udskifter beholderen med en frisk og ny beholder med rensevæske. Det er en vej, der hurtigt borttager skidtet på en god måde.

Brug for repareret eller ny dieselpumpe?

Drypper din dieselpumpe. Så skal du nok en tur på værksted og høre, om du du skal have en helt ny eller kan slippe med at få det repareret. Vælg for resten et autoværksted for dieselkøretøjer.

Vælg det rette udstyr til adblue

Miljøhensynene til udstødningen fra dieselbusser blev strammet omkring år 2006. Ligger du og kører i Europa i lastbil eller bus, er Adblue (der ikke er blåt) relevant. Adblue ligger i en adskilt tank, hvorfra den ledes forbi katalysatoren over i udstødningssystemet. Dér sker en reaktion, som omdanner de farlige NOx-partikler til vand & kvælstof, hvilket lever op til miljøreglerne.

Husk at opbevare adblue frostfrit. Adblue (der ikke er blåt) fryser til en fast masse ved omkring – 9 grader. Væsken tager dog ikke skade men bliver flydende igen, når det får varme.

Ønsker du at beskytte dig mod at forurene adblue væsken skal du kun anvende udstyr skabt til adblue. Kommer du adblue væsken gennem andre pumpetyper eller på tomme sprinklerdunke kan adblue væsken ødelægge katalysatoren og beskadige de mekaniske.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.