Spliternyt job med gravemaskiner, dozere, minilæssere og dumpere til brormand

Min storebror begynder spliternyt arbejde med dumpere, minilæssere [http://www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/minilaessere], dozere , http://www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/bulldozere/sma-dozere/d4k2-tier-4-final-stage-iv, og gravemaskiner [http://www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/gravemaskiner]. Dengang min søde bror nævnte det, synede han fuldstændigt henrykt, og min feedback var egentligt bare … øøh ahva? Før havde jeg ik hadt kendskab til dumpere, dozere og minilæssere, og gravemaskiner har jeg aldrig taget stilling til. Men min bror har for lidt tid siden gennemført noget uddannelsesforløb i at køre de her minilæssere, dumpere, gravemaskiner og dozere.

Min familie og undertegnede ses stort set hver uge til mad og Matador-spil om lørdagen eller til James Bond-aftener eller biografture. Som følge af det vil undertegnede velsagtens lytte til mere vedr. min brors job med minilæssere, gravemaskiner, dozere og dumpere. Helt fint. Som søster er jeg frisk på at tale med om gravemaskiner, minilæssere, dumpere og dozere, for manden uden undtagelse syner åben over at tale vedr. shellack, massage og ansigtsbehandlinger, hvilket lillesøster udfører.

Men bare rolig. Dozere, gravemaskiner, minilæssere og dumpere er ikk det faste emne på denne blog. Udelukkende såfremt jeg påbegynder at mødes én af bromands spritnye medarbejdere eller den slags.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.