Som materiale har gummi ganske mange udnyttelsesmuligheder: Gummiplader, gummistropper & gummimåtter

De fleste bemærker det simpelthen ik, hvordan en enkel ting som gummi influrerer i virkeligheden voldsomt meget i hverdagen i nutidens liv. Hver dag gør du og jeg faktisk brug af utallige brugsobjekter, som er af gummi – derunder fx kantlister, gummistropper, gummiplader, svampegummi - http://www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/faa-elastiksnor-svampegummi-og-mange-andre-kvalitetsprodukter/ – og ikke mindst gummimåtter - http://www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/koeb-gummimaatter-og-gummiplader-i-forskellige-stoerrelser-og-priser/ – . Objekter som fx gummiplader, en gasfjeder - http://www.sindby.dk/dk/meta-navigationssider/info/faa-en-gasfjeder-til-netop-dit-behov/ – og svampegummi er måske noget, som færre bruger, men som stadig er vigtige for vores almene liv.

Gummi er som følge deraf et virkelig brugbart & ganske enkelt uundværligt råstof. Hvad for et råstof skulle vi alternativt fremstille kantlister af? Og hvorledes skulle industrien vælge at lave gummiplader, gummimåtter og gummistropper, hvis ikke gummien var til rådighed for os…?

Hvis du i fremtiden benytter enten gummimåtter el. svampegummi, kunne du eventuelt tænke over, at et meget betydeligt uddrag af genstandene, som folk anvender hver dag, faktisk er skabt af hårdt eller blødt gummi, skønt det dog er et fåtal, som indser at det hænger sådan sammen. Men denne uvidenhed er ikke længere gældende for dig.

En af materialet gummis primære styrker er desuden gummis åbenlyse brugbarhed. Materialet kan jo både være fleksibelt og ubøjeligt og kan således anvendes til adskillige uensartede ting. Gummistropper er f.eks. bøjelige, & derfor bør de laves af gummi, der er fleksibelt. Kantlister og gummiplader er til gengæld produceret af mindre fleksibelt gummi, som ikke kan bøjes og strækkes.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.