Skøre jeg må på musikefterskole til september og ser så meget frem til efterskole drama og efterskole sang

Denne unge dames kommende år i skolen bli’r sandelig det cooleste ever, for lille jeg skal på efterskole. Sang + drama/teater er undertegnede bestemt glad ved, og på den baggrund søger jeg lige nu efter den fedeste musikefterskole nær Herning eller Viborg. Så er der ikke for langt hjem til mine forældre på weekend.

Skøre jeg så i dag nogle netdiaries skrevet af girls, som de sidste år var på en efterskole. Drama-linjer er der ikk særligt mange piger, der skriver og fortæller om, men musikefterskole dukker der lidt op omkring. Leder smarte jeg efter efterskole drama dukker der endvidere en smule ganske grineren fortællinger om efterskole drama – altså efterskole drama, som I at tøser begynder at skændes. Heldigvis beretter flertallet af bloggerne omkring at leve på en musikefterskole og andre efterskoler fuldt af sammenhold og de vildeste aktiviteter & fag.

Ikke en eneste af mine veninder er trist nok med på at tage på musikefterskole der sætter fokus på efterskole sang og efterskole drama. Josefine kan ikke fordrage at træffe ukendte mennesker, så skal hun klart nok ikk af sted på efterskole. Imens Rikke er plattet med hestesport og hun ønsker klart nok ikke at komme på musikefterskole men på én med heste. Derfor må jeg begynde helt alene. Ak og vel.

Jeg nyder at optræde og synge, så naturligvis skal moi hen på en musikefterskole og teste mine evner for efterskole sang og teater. Det skal nok blive fornuftigt. Nuvel undertegnede vil se at søge fremadrettet musikefterskole, efterskole drama og efterskole sang og findedet søgefeltet foreslår for mit år på efterskole. Jeg har et valg som afventer.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.