Skal du investere i plastpaller eller europaller? Læs råd nu

I indlægget her kigges der både på træemballage » jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=31, i form af europaller » jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=39&menu_nbr=25, og plastpaller » jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=42&menu_nbr=28,. Hvad for en palletype, som er mest velegnet, kommer nemlig an på det ombordværende gods såvel somtransportmåden. At miljøet hjælpes af europaller, er træemballagens indlysende styrke. transport ved hjælp af træemballage kan nedsætte CO2-mængden sammenkædet med transport af gods med op til 1/3, kan det hertil desuden adderes. Idet de kan genbruges flere gange, uden at den gode kvalitet falder, er nemlig højst værdifulde som genbrugspaller.

Derimod benyttes plastpaller hyppigst som engangspaller af den årsag, at de ikke er lige så langtidsholdbare som europallerne. De har på samme tid det fortrin, at plastpaller sammenlignet med træemballage ikke påvirkes af vejrguderne, da dvs., at de konstant har den samme vægt og rumfang, uagtet hvad enten det regner, eller der er solskin. Af sprøjtestøbt plast, der er 100 procent genbrugeligt, produceres plastpaller nemlig. Der er ydermere ikke behov for, at du tilsidesætter hensyn til miljøet, udelukkende på grund af, at du bedst kan lide plastpaller. Til gengæld vejer de væsentligt mindre, og de er derfor et perfekt valg til flytransport, fordi der her er begrænsninger på den tilladte vægt.

Er det plastpaller eller europaller, der er bedst til dit dit transportbehov? Det må være 100 procent styret af dine præferencer. For dem, der er ansat i kargoindustrien, drejer det sig først og fremmest om at optimere fragtvilkårene, så det både foregår så ubesværet og går så hurtigt som det overhovedet er muligt. Af lige præcis den grund er det også enormt vigtigt at bruge de rigtige paller af den årsag, at palletyperne har hver sine fortrin.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.