Skal du bruge et trailerkort til kørsel med trailer?

En campingvogn el. trailer, drømmer du om at købe det? I det tilfælde skal du tage et såkaldt BE kørekort, for ellers må du ikke køre med den bag på din bil. Min far er både i besiddelse af trailer såvel som campingvogn, og dermed arbejder jeg på at tage trailerkørekort, hvilket også kaldes trailerkort, plus et campingvogn kørekort, og begge slags kørekort bliver betegnet som et BE kørekort.

Hver gang jeg skal bruge fars trailer, bliver jeg nødt til at lade ham komme med, så han kan køre bilen, for det kan jeg jo ikke, når jeg ej indehaver et trailerkørekort. Uheldigvis har han det ej specielt godt med at køre i bil længere, og derfor glæder jeg mig til at få et trailerkort, så jeg ej skal få ham til at køre bilen med hans trailer. Tit bruger jeg traileren, så et trailerkørekort kommer til at blive særdeles godt for mig at få.

Jeg har altid gerne villet på ferie i campingvognen sammen med min kone og vores børn, dog har vi ej haft mulighed for at gøre det, eftersom at jeg ikke har campingvogn kørekort til at køre min fars campingvogn. Vi rejser til Spanien i fars campingvogn, idet jeg har fået mit campingvogn kørekort. Dengang jeg var lille, rejste jeg og min familie ofte på ferie i vores campingvogn. Min far har nemlig været ejer af campingvognen & sit BE kørekort i utallige år. Jeg skal snart til køreprøve, og jeg håber virkelig, jeg består prøven. Jeg ser yderst meget frem til at få et BE kørekort.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.