Sexlegetøj plus en ny dildo

Min kæreste og jeg har set os om i en butik med sexlegetøj sammen for at købe noget forskelligt legetøj, blandt andet en ny dildo, der skal hjælpe os med at sætte gang i vores sexliv igen, grundet at vi godt kunne tænke os at få erotik , www.amoro.dk/shop/frontpage.html, ind i vores parforhold. Vi har ikke ret tit sex, og når vi omsider har sex, så føles det en anelse monotont, så nu vil vi forsøge at anvende sexlegetøj, så vi kan få lysten til sex igen. Det eneste sexlegetøj, som min kæreste og jeg var indehavere af i forvejen, var en dildo, der ikke en gang virkede mere. Min kæreste har været så stresset på jobbet, at vores sexliv ikke er det samme mere, selvom at han elsker erotik. Han har faktisk altid elsket forspillet, og han synes godt om at se mig masturbere ved brug af en dildo, inden at vi har sex.

I onsdags da vi var inde i shoppen med erotik og sexlegetøj, spenderede vi penge på rigelige divergerende ting. Noget til mig, som eksempelvis en dildo, plus ting til ham, foruden ting, som vi begge to vil nyde, anskaffede vi os. Ganske frækt at se på sexlegetøj med min kæreste var det, og vi fik egentlig helt lyst til at tage hjem for at have sex med det samme…

Og vil I vide noget? Det gjorde vi.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.