Rogn i ovnen med brug for at blive fuldt ekstra hos speciallæge klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn – måske gynækolog Niels Lund

Jeg er svanger men processen har været ustadig, så påtænker jeg at komme ved en gynækolog klinik Fyn til ekstra ultralydsscanninger. Siden jeg og min mand smed præventionen tog det over halvandet år hvor der ikke skete noget, og vores praktiserende læge var begyndt at foreslå at råde os til en speciallæge klinik Fyn {xn--speciallge-middelfart-m3b.dk/speciallaege-klinik-middelfart-fyn} til udredning. På daværende tidspunkt googlede vi selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på internettet og opdagede blandt andet gynækolog Niels Lund som har gynækologklinik nær på, i Middelfart hvor vi har hus.

Vi blev gravide og det udslettede alle vores ængstelser om ægløsninger og sædkvalitet. Men så fik jeg blødninger og smerter. Jeg blev henvist fra min praktiserende læge til en gynækolog klinik Fyn, men der var ikke noget de kunne gøre. 20 uger henne, fik jeg en ufrivillig abort. Manden og jeg prøvede at holde os oppe, men der var en tidsperiode, hvor vi begge var kede af det og i sorg over den mistede baby, som vi havde ventet så længe på.

Visitere til speciallæge klinik Fyn – eksempelvis speciallæge Niels Lund {xn--speciallge-middelfart-m3b.dk}

Nu et halvt år senere er vi så med barn igen. Lægen har forklaret, at en speciallæge klinik Fyn skal holde særligt øje på mig, så han visiterer mig direkte til en gynækolog klinik Fyn. Jeg har selv ledt telefonbogen og har igen bidt mærke i blandt andet gynækolog Niels Lund. Jeg ønsker at komme hos en gynækolog klinik som for eksempel gynækolog Niels Lund og blive fulgt nøje og få foretaget ekstra scanninger, så jeg kan blive tryg i forløbet, og lægerne støtter, skulle der opstår komplikationer endnu en gang. vi er sikre på at sådan en ekstra ro bare i sig selv kan være godt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.