Rigtig mange mænd skal måske have et høreapparat!

I dag på bloggen vil jeg beskæftige mig med den kroniske lidelse, som jeg har døjet med i enkelte år! Jeg har jo nemlig speciallægens bevingede ord på, at jeg har tinnitus - http://hearing.siemens.com/no/no/hearing-loss/tinnitus/tinnitus.html, … Jeg har i lang tid kæmpet med en ”susen” for ørerne!! Med tiden udviklede det sig til at være en hylende tone i stedet for… Og der blev jeg egentlig afsindig meget bange!! Af den årsag, at jeg havde fået forklaret nogle vildt horrible anekdoter om, hvor enormt meget ældre mennesker med tinnitus må lide konstant. Jeg havde hørt, at patienter m. tinnitus i begyndelsen bliver næsten skøre i hovedet… & jeg kan rigtig meget vedkende mig denne påtrængende følelse! I begyndelsen var jeg også milimeter fra at blive syg i hovedet! Men jeg må alligevel gøre det klart, at mit hoved stille og roligt blev meget bedre. I dag ka jeg ha’ et temmelig ”normalt” liv med min tinnitus. Jeg kunne forstille mig, at det i grunden skyldes, at, man vænner sig til at abstrahere fra sin tinnitus… Det betyder jo ik’, at jeg ik’ bemærker min tinnitus, for det gør jeg helt sikkert…

Jeg har fået forklaret af min datter, at et høreapparat kan aflaste personer som har tinnitus…! Det blev naturligvis soleklart betonet, at det slet ikke er ALLE patienter m. tinnitus, der oplever nogen forandring ved at få et høreapparat… Men i ovenud mange tilfælde ka’ et nyligt udviklet høreapparat afhjælpe de forskellige gener, som tinnitus giver. Jeg har af den årsag truffet den afgørelse at afprøve et af de her specialdesignede høreapparater på egen krop. Jeg har af den grund haft kontakt til et medicinalfirma, som ved absolut al ting om høreapparater, specielt designet til patienter der lider af tinnitus!! Jeg er helt vildt spændt på at prøve, om et høreapparat virkelig ka afhjælpe mine gener! Jeg har førhen konsulteret behandlere udenfor sundhedssystemet for at få vished om, om de ku hjælpe mig, men uheldigvis uden nogen forandringer. Så jeg beder til gud om, at et høreapparat ka afhjælpe mine gener… Jeg ka nemlig mærke, at jeg har behov for, at der ska ske et eller andet…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.