Reparation af forrude er en stor omkostning til bilen

Voksne mennesker ved godt, at det er omkostningsfuldt at være ejer af sin egen automobil! Der må nemlig ikke alene punges ud til bilens forbrug af benzin, som bør genopfyldes med jævne mellemrum – der forekommer jo ydermere udgiftsposter som eksempelvis vægtafgift.

Disse udgiftsposter kan man forberede sig på, men der er ydermer en mængde uforudsete udgiftsposter, der i en fart kan vælte bilindehaverens budget! Det er nemlig ej kun små summer, som forlanges. Iblandt sådanne udgiftsposter klassificeres anliggender som for eksempel reparation af forrude & reparation af stenslag, der mange gange betyder udskiftning af bilruder. Dette betyder, at glasset i forbindelse med reparation af forrude skal stryges helt & i stedet erstattes med noget dugfriskt.

Udskiftning af bilruder ifm. for eksempel reparation af stenslag, konstituerer en forbistret udgiftspost, der ikke kan forhindres eller forudses. Oftest er det jo nemlig ikke førerens skyld, at forruden smadres af eksempelvis et stenslag! Ødelæggelsen kan jo være resultatet af fx en bitte sten, som oprinder fra forankørende. Præcist af den årsag prøver de fleste bilejere i videst muligt omfang at undgå at køre bagved en lastbil. Alle vil jo helst omgå at skulle betale udgiften til en udskiftning af bilruder…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.