Projekt med syning igen – nu skorter det her på et stk fin gine/mannequin

Jeg er langt om længe trangen & min sykreativitet frem til at starte at sy endnu en gang. Bedsteveninden ønsker sig en lang kjole til en tyve års fødselsdag, og jeg selv mangler selv et par blå bukser, som ikk virker for korte i benene. på den baggrund opstår et ønske om at skabe og sy & igen at erhverve mig en fin gine. Da jeg flyttede til mit beskedne værelse da valgte jeg at droppe at tage min mannequin til det nye sted. I dag har kortsigtede jeg derfor ikk’ mannequindukker, som garanterer mit stof falder som det skal.

Jeg længes efter at have en gine stående. Jeg benyttede den første gine/mannequin som var god til at fremvise mine flotteste lange kjoler eller sådan noget beklædningsdele, som jeg der går i det samme og det samme trængte til at hoppe i lidt oftere. Heldigvis virker mannequindukker bare uden noget dekorative. Derfor jeg er ærgerlig over, at ureflekterede jeg ik fik taget min gamle gine med . Altså, den ærgrelse er ik noget, jeg gider bruge kræfter på. Undertegnede skifter den inden for få dage ud med et stk ny mannequin eller gine hvorefter jeg så starte med projekterne.

Hittepåsomme mig fik førhen skabt en del sommerkjoler uden anvendelse af mannequindukker/gine, meeen så fremt man gør brug af et styk mannequin er det altså bare lettere at måle og rette og få en fin virkning. Derfor leder undertegnede idag efter mannequindukker/gine. Jeg foretrækker et styks lækker og billig gine/mannequin – alternativtellers en brugt model. Forleden har undertegnede sørme opstøvet et styks website der forhandler prisvenlige takster på mannequindukker. De har et stk ret dejlig gine, som jeg overvejer.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.