På min ønskeliste står et veloursaet, som jeg har i sinde at iklæde mig i min fritid..!

Så er der ej længe til, min trolovede & jeg tager væk… Det er ovenud herligt at rejse til en ny by! Vi får begge ny energi af at sætte hverdagens trummerum på standby, & besøge verdensdele, vi ik’ har besøgt tidligere. Så går vi på naturhistoriske museer, og så nyder vi at besøge byens vartegn! Vi tager dagene, som de kommer… Det allervigtigste for os er, at vi ej skal fare rundt som en galning, det gør man så meget til daglig. De gange vi har arbejdsfri, kan vi således li’, at dagene udspiller sig i et mere afslappende tempo! Vi elsker begge at udvide vores horisont, men jeg må derfor alligevel sige, at jeg krydser fingre for, at der er tid til at gå i butikker også! Jeg har i lang tid ønsket mig maxi kjoler {http://pk-fashion.dk/37-maxi-kjoler}, leggins med print Danmark {http://pk-fashion.dk/15-leggings}, og et veloursaet » http://pk-fashion.dk/16-jumpsuit,. Jeg tænker, at maxi kjoler er åh så perfekte, når man skal bryllup, leggins med print Danmark vil jeg bruge på arbejde, & et veloursaet vil jeg bære, når jeg går min morgentur med hvalpen.

Som fantastisk mange andre kærester kan min kæreste ik lide at drage på shopping. Han mener, at det er dumt…! Så det bliver nødt til at være noget med, at jeg giver ham mit ord på, at det ik tager fem timer. Men det bliver heller ik’ tilfældet, af den årsag, at jeg ved jo enormt præcist, hvad jeg er på udkig efter: maxi kjoler, leggins med print Danmark, samt et veloursaet. Så den shopping burde ik’ tage rigtig mange timer, men jeg ved selvfølgelig også godt, at det altid tager tid at prøve…! & jeg ved, at jeg er tvunget til at iføre de der leggins med print Danmark, af den årsag, at det er vanskeligt at bedømme, hvordan de sidder, hvis man ikke har prøvet dem! De der maxi kjoler er sikkert ik’ nødvendige at afprøve i forretningen, det samme er tilfældet for de der veloursaet! Med disse er det meget lettere at forestille sig, hvordan de sidder på. Og det er jo egentlig fantastisk lækkert at slippe udenom at skulle prøve alt muligt tøj…!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.