På min forrige arbejds plads var jeg den mest habile til at planlægge virksomhedens lønservice…

Jeg har virkelig brug for at dele mine humørsvingninger med Jer, rare bloggere… Nøjagtig ligesom utroligt mange andre mennesker, blev jeg ulykkeligvis ramt af såkaldte ”effektiviseringsrunder” på mit forhenværende arbejde. Firmaet havde ik’ opnået dét, de havde forventet, og som konsekvensen af dette var de tvunget til at opsige næsten 1/5 af medarbejderstaben… En af dem blev ulykkesagligvis lille mig. Min dagligdag gik itu. Jeg var mega kisteglad lige nøjagtig det job! Jeg var ansat indenfor lønadministration [http://www.dkls.dk/L%C3%98NADMINISTRATION.57.aspx] og lønservice [http://www.dkls.dk/] på lønkontoret. Jeg har i tyve år været beskæftiget indenfor lønadministration & lønservice i talrige forskellige offentlige firmaer, men lige akkurat min sidste arbejdsplads kunne give mig noget fuldkommen fortrinligt!! Af den grund var det med en sten i hjertet, at jeg til sidst måtte indse, at mit yndlingsarbejdsted ik’ havde brug for mig… Jeg kunne helt overdrevent meget godt lide at være ansat der, ik’ mindst på grund af de rareste folk, der var ansat! Vi var en meget lille fortrolig flok på det lønkontor, hvor jeg holdte til, & dét fungerede ret så dejligt! Jeg er nemlig virkelig meget bedre til forholdsvis små flokke af personer!!

Jeg er ved at ha det dejligt igen… Men jeg ville lyve, hvis jeg fortalte jer, at denne afskedigelse ik’ kom som et chok. For det gjorde den ret så meget, & jeg udreagerede fantastisk voldsomt i forhold til andre… Men med vinterens komme er min sorg blevet helt overdrevent meget mindre, og jeg føler mig stille og rolig klar til at springe ud i et nyt job! Jeg håber dybfølt på at arbejde inden for det samme arbejds felt, med enten lønadministration eller lønservice!! Men dermed ik’ sagt, at jeg ikke er fuldstændig villig til at sige ja tak til et arbejde, hvor jeg ik kommer til at arbejde med det allerbedste jeg ved: lønadministration eller lønservice… For mere end noget andet, vil jeg jo egentlig bare virkelig gerne opspore et arbejde!! Jeg beder inderligt til at befinde mig på arbejds markedet! Jeg savner at have noget at stå op til!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.