Ønskesedlen svulmer af sådan noget så som glattejern/fladjern, hudpleje produkter + parfume

Denne piges næste 10 9 måneder bli’r sandelig det mere awesome jeg har oplevet, og det bunder i at lille jeg bliver indskrevet på efterskole. Sang & teater/drama er yours truly temmelig lykkelig over, og derfor efterlyser jeg i øjeblikket efter et styks ordentlig musikefterskole {www.orkesterefterskolen.dk/Musikefterskole} ikke for langt fra Silkeborg eller Struer. I det område bliver der ikke alt for langt hjem og bo lørdag-søndag.

Lille jeg har studeret et par skriverier skrevet af tøzer, der de seneste år har været på 1 efterskole. Drama-linjer er der ik ret overvældende piger, som beretter om, men musikefterskole dukker der lidt op om. Når lille jeg googler efter efterskole drama kommer der tillige et par fnisende sjove fortællinger om efterskole drama – altså I ved efterskole drama, hvor piger danner klikker. Gudskelov beretter langt de fleste af pigerne omkring livet på musikefterskole eller sådan nogle efterskoler med nye venner og gode dage.

Undertegnede drømmer om at danse og optræde, så selvfølgelig vil undertegnede på en musikefterskole og sætte fokus på efterskole sang og teater. Det er vejen for mig. Nu vel travle her må se at eftersøge videre efter efterskole sang, musikefterskole og efterskole drama og fremfindedét Google anbefaler af efterskoler. Bye bye.

Der er ærgerligt nok ikk nogen af veninderne, der er friske på musikefterskole der har efterskole drama og efterskole sang. Silje er ikke glad for at træffe fremmede personer, og derfor vil hun selvfølgelig ik’ af sted på efterskole. Og Ditte er plattet med hestesport og foretrækker derfor en en efterskole, hvor hun kan have hoppe fremfor en musikefterskole. Derfor må jeg af sted helt alene. Det er jeg temmelig nervøs over.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.