Omkring supermarkeds hundemad, hestefoder og at teste nyt kornfrit hundefoder

Vapsen har en øm mave i de her måneder. Det er lidt ærgerligt, men nogle har fortalt mig, at det hjælper at bytte hundemad » www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hund/Iceland-Pet.aspx, og gå efter kornfrit hundefoder » www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hund/Kornfrit-foder.aspx,. Tit vælger jeg og familien blot brugsens hundemad, men jeg opdagede, at det er muligt at lægge en bestilling på kornfrit hundefoder i den webshop hvor jeg og familien bestiller hestefoder » www.nemfoder.dk/da-DK/Produkter/Hest/Viking-hestefoder.aspx, til Cherry og Faxi.

Oprindelig er en hund ikk bygget til kornfyldt hundemad, så personligt tænker jeg at kornfrit hundefoder fungerer bedre og mere naturligt for vapsen. Undertegnede har ik tidligere gjort mange tanker omkring special hundemad til familiens vovser, men et skift er måske påkrævet med sådan noget kornfrit hundefoder, så vi har en frisk Freja igen.

Manden og mig får hestefoder på web, men no-name hundemad køber jeg og familien oftest bare i Superbest. Jeg tilsigter idag at afprøve at købe kornfrit hundefoder sammen med vores hestefoder og se, hvor vidt sådan et foderskift gør en forskel. Nu udfører manden eller madmor her hestefoder på mandag. Det bliver spændende.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.