Om fraværsregistrering på studiebænken + det nuværende timeregistrering

Jeg er egentligt ik typen som at der gør noget umoralsk, men det hændte med fraværsregistrering {danmade.dk/produkter/fravaersregistrering} da jeg læste bachelor. Da jeg læste foregik timeregistrering {danmade.dk} ved at vi videreleverede sedler gennem hele undervisningslokalet, hvor alle protokollerede ens studienummer/navn og ellers ville man få fraværsregistrering. Nogle tilfælde har jeg dér afkrydset navne for mine veninder, hvis det skete at de ikke havde natvagter op til en time.

Månederne efter gym-tiden arbejdede jeg et sted, hvor der også skulle noteres timeregistrering. Ik til at holde styr på fraværsregistrering men til at notere hvad tid de ansatte arbejdede. En meget oplagt proces, for så fik vi vores løn for lige præcis den tid, vi havde arbejdet i ugen.

Fraværsregistrering og timeregistrering er igen igen en fordel, der hvor jeg har job for tiden. Fraværsregistreringen er i dag mere effektivt og gjort digitalt siden gymnasietiden og timeregistreringen er ikke en ting som er en tidsrøver i hverdagen på arbejdet. Tidsregistreringen foregår uden fejl og hvor lønnen altid er fejlfri. Den nye tidsregistrering vi kender det har jeg bestemt en god indstilling over for.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.