Om at erfare ny viden vedr. glasblæsekabine, knivslibning, blæsemiddel og slyngrensning

Storebrors arbejdsplads arbejder med brug af glasblæsekabine (katalog.prebenz.dk/blasning–produkter-til-glasblasning), slyngrensning (katalog.prebenz.dk/blasning–produkter-til-slyngrensning) og salg af blæsemiddel (katalog.prebenz.dk/blasning). Er det ting, du har hørt før? Ja, undertegnede kender ikk meget til blæsemiddel, glasblæsekabine og slyngrensning Derfor har jeg gjort lidt internetsøgning, så jeg bedre kan ævle med min bror og fatte, det arbejde han gør.

Med slyngrensning afvaske ting er fylder på maks 1.5-2 meter i diameter. Slyngrensning hænder i en særlig opførelse, og du hænger tingen op. Bittesmå kugler i metal bli’r under slyngrensning smidt i mod produktet, som at der efterfølgende slutter med at være skurede og rensede. Hvilke emner man udsætter for slyngrensning ved jeg ik, så den del planlægger jeg at spørge om.

Blæsemiddel bruger man ofte til arbejde med div. overflader – f.eks i glasblæsekabine eller ved slyngrensning. Du kan f.eks benytte plastgranulat, glasperler, stålshot eller jerngrit som blæsemiddel. Jeg regner med at det er glasperler man gør brug af til blæsemiddel i en glasblæsekabine.

En glasblæsekabine kan fx anvendes til glasblæsning og du får en alternativ og shiny effekt ved hjælp af en glasblæsekabine, end mens man benytter sandblæsning. Sådan en glasblæsekabine kan så vidt jeg ved i samme moment være praktisk til knivslibning, men hvordan den virker, ak ja sådan noget kender jeg ikke så meget til.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.