Ødelagte teglsten kan let forstyrre hverdagen

Et horribelt besvær omhandlende vores bolig var hustruen & jeg selv gennem et par år siden. Min kæreste & jeg var flyttet ind 3 til 6 år forinden, da det viste sig, at hustaget var utæt. Hjemmet var ellers et idyllisk hus med tilhørende stor landjord og fine teglsten. I de år, vi havde boet i boligen, havde vi ej skænket teglsten en tanke, hvilket desværre viste sig at udmunde i uheldige problemer. De førhenværende ejere havde tilmed forglemt at give husets teglsten den anbefalede pleje, og af denne årsag forfaldt vores teglsten. Vi måtte erkende, at vandet dryppede igennem vores teglsten, følgende flere nætter indeholdende voldsom sne. Snavs oven på vores teglsten eller noget andet fundamentalt, som utrænede personer er i stand til at forhindre, var i dette tilfælde alligevel ej noget om.

En tømrer, som analyserede vores teglsten efter alle kunstens regler, ringede hustruen og jeg hurtigt til. At vi var nødt til at fjerne vores teglsten, da de eksisterende tagsten ulykkeligvis var forældede, fik min familie og jeg selv at vide.

Vi tænkte i noget tid på, om vi kunne beslutte os for et flottere design til taget & valgte et skinnende ståltag. Hustruen & jeg spurgte hos en masse respekterede forhandlere og valgte i sidste ende et sted, hvor vi alle var enige om ståltagets standard og pris. Familien & jeg selv er i dag indehavere af et optimalt ståltag, som har mulighed for at vare i mange år fremover, af den grund, at taget blev repareret & husets teglsten var ombyttet med ståltag.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>