Nu er mig og min kærestes kostumer til fastelavn ordnet

Jeg elsker at klæde mig ud. Jeg har det som om, at jeg får endnu sjovere, når jeg tager et kostume - http://dramashop.dk/category/kostumer-til-udklaedning-parykker-tilbehoer-39/, og pludselig bliver den onde eller gode fe, pirat eller zoombie. Jeg har vidst arvet det fra mine forældre. Min far fungerer som vores alle sammens julemand med skæg, tyk mave og det hele. Og min mor har arbejde som pædagog og hun har ofte et sjovere kostume end børnehavebørnene, når der er udklædningsfest på hendes arbejde.

Da jeg var lille var jeg hvert år klædt ud til fastelavn og dengang jeg var 4 år, gik jeg rundt i bare tæer og min prinsessekjole hele til jeg ikke kunne passe kjolen mere. I dag tager jeg hver en mulighed og hopper i kostumer til halloweenfester, tyrolerfest, julehygge, maskeballer og selvfølgelig fastelavn. Jeg må vidst snart se at få mig nogle unger, så jeg har flere lejligheder for at tage til endnu flere udklædningsfester.

Når det skal være hurtigt og nemt leder vi på nettet og køber hele kostumer, og det kan faktisk koste mindre end at få tøj i HM. Somme tider nøjes jeg med at købe en paryk eller accessory (åååh hvordan staver jeg til det) og opsnuser så det øvrige i mit klædeskab eller i genneren. Jeg har engang været udklædt som pirat med en gammel hvid herreskjorte fra Røde kors, mine sorte bukser, en flaske rom fra barskabet, min lillesøsters spraglede tørklæde, min mors støvler – og så en sørøverpistol fra en online kostume shop.

Næste fest får 50’er Mad Men tema. Jeg mangler kun en 1950’er paryk til at dække over mit ikke så 50-er agtige hår. Kostume? Dét har jeg skam styr på.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.