Nisse kostumer, nissepige kostumer og julemandskostumer indkøbt til en god pris

På arbejdspladsen er vi i gang med at fikse aften med julehygge for samtlige kolleger, og jeg er allerede ret begejstret for de julemandskostumer, nissepige kostumer & nissekostumer jeg og de andre har shoppet. Kostumerne ser gode ud plus flotte syninger. Jeg morer mig ved tanken om at se Eik og Kent være klædt ud som julemænd i de store julemandskostumer, og så booker festplanlæggerne 2-3 statister iklædt nisse kostumer - http://dramashop.dk/jul/category/jul-julemanddame-alfer-nisser-div-36/ – . Planlæggergruppen har tillige købt tre lidt frække nissepige kostumer. Der skal også være en smule til de unge. Her på fabrikken har alle de ansatte rigtig fin humor, så vi går ikke ud fra at 2-3 kinky nissepige kostumer bliver taget dårligt op.

Undertegnede glæder mig til vores juleshow med mine kolleger. Det er 1. omgang at virksomheden holder julefest, og der skal virkelig ik savnes nissepige kostumer, julemandskostumer plus nisse kostumer. Vi plejer at holde et styks julefrokost, men denne gang afslutter medarbejderne arbejdsåret af op til juleferien med nisse kostumer, julemandskostumer, sang og musik, hygge og nissepige kostumer. Sjovt bliver det.

Vi er lykkelige over events og fester blandt mine kolleger. Sammen har medarbejderne holdt sommerparty og så var der også den påskefest, hvor Johanne stadsede sig ud som et påskeæg. Skide skægt. Men nu er menuen nissepige kostumer, nissekostumer og julemandskostumer til firmaets nye christmasshow med raflegaver, historie om julens oprindelse og hjemmelavet gløgg. Det bliver så hyggeligt og vi glæder os allerede.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.