Naboerne har i dag den pæneste terrasse efter en omgang fliserensning og imprægnering af fliser til at forebygge mod flisepest

Mine super naboer har nu fået en terrasse så ny og fin uden flisepest {alge-stop.dk/nyheder/2013/12/bekaemp-flisepest}, her efter at de har opnået imprægnering af fliser {alge-stop.dk/rens-og-impraegnering-af-fliser} og fliserensning {alge-stop.dk/rensning-af-fliser} ved et kvalificeret selskab, for ak ja, de søde mennesker har fået flisepest på deres terrasse. Bvadr, flisepest. Undertegnede havde ikke tidligere læst om det fænomen, men appetitligt er det sgu ikke.

Derfor er det rigtig godt, at mine naboer har købt den rette støtte til fliserensning og imprægnering af fliser. Nu er deres fliser simpelthen blevet steriliseret 100% så nu kommer den flisepest ikke tilbage de kommende måneder.

Manden og jeg ejer også 1 slidt terrasse i træ og vi har grublet over at starte på at få lagt en flot fliseterrasse og fjerne den oprindelige.

Denne sommer, efter snak med vores naboer blev manden og jeg i tvivl, idet de var rigtig ærgerlige over deres farlige fliser, der var plaget af flisepest og var blevet temmelig muggen at se på.

Så i torsdags bad Birgit & Finn os til at komme fordi og smage et stk overskuds osso buco, og i den forbindelse fik vi set udfaldet af fliserensning. Terrassen er bare vildt smukt. Forskellen er helt vild. Fliserne er simpelthen som da de var nye. Og med imprægnering af fliser holder fliserne sig flotte det næste lange stykke tid.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.