Musik højskole – det forbliver det optimale valg for dine børn

Hvor de vil søge hen bagefter folkeskolen, har flere unge vanskeligt ved at finde ud af. Hvilken vej, de skal gå, har de brug for nogle gange tid til at beslutte, eller eventuelt er de ej klar til en videre uddannelse. Et højskoleophold vil være den optimale mulighed for at spendere tid uden for barndomshjemmet til også at udvikle sig og oveni udforske forskellige interesseområder, hvad enten det er i kor, teater eller idræt.

I tillæg til at størstedelen af de teenagere dermed pludselig kommer til at flytte bort fra deres forældre, bringer et ophold med højskolerejse minder samt venner der kan huskes hele dit liv. Året kaldes en ting, som giver dem indsigt og modenhed.

Uafhængig af hvilken linie du finder frem til på vores højskole, kommer der faktisk bestemt instrumentale indskud med i kalenderen, pga. at vores højskole musik besidder stor kærlighed til det musiske. En ting, størstedelen af de unge har mange gode oplevelser ud af, er, at her på stedet tilmed er lov til at bruge vores øvelokaler udenfor skoletiden. Vores højskole er i tillæg til sædvanlige højskole kurser desforuden en teater højskole, i hvilken de unge hvert år har et stort teatershow. I udviklingen af forestillingen får eleverne både givet kompetencer med hensyn til kostumer & scenedesign. Et til område, denne almen højskole lægger enorm vægt på, er design. Vi har en masse varierende slags kreativitet & design, heriblandt filtning, raku-keramik, foto plus kunsthistorie. Intet andet end kreativiteten kan sætte grænser.

Fysisk stimulans er dertil af stor vigtighed på denne idræts- og almen højskole, oveni kunsterisk plus musisk læring. Alting fra boldspil til svømmetræning og yoga tilbydes hos os, samtidig med en masse aktiviteter i friluft, som på samme tid styrker holdfølelse plus fysisk styrke.

Uanfægtet af hvilke fag, du finder dig passioneret omkring, eksisterer her specielle værdier, vi med sikkerhed vil garantere, at disse højskole kurser vil give dig: teamspirit, viljestyrke plus disciplin. Og ikke at forglemme, oplevelser som højskolerejse til Norge.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.