Mor her har fået tildelt høreapparat så nu, er det forbi med mumlende snak

Det udsprang med, hvordan lillemor her oplevede at værterne hos aftenshowet og tv-avisen simpelthen snakkede så grøddet. Efter det blev min mand Freddy vred over, at lillemor her aldrig besvarede, hvis manden pladrede ovre fra badeværelset eller ovre fra samtalekøkkenet. Jeg forsøgte først at lade som ingenting, men på den anden side mor her er jo klar over, at jeg må til at have et styk høreapparat. & gudskelov er høreapparater » https://dk.hearing.siemens.com/, nu virkelig ganske små.

Min svigerinde anvender endvidere et stk høreapparat. Esmaralde opnåede høreapparater for 6 måneder siden mig, hvordan det at anvende høreapparat kommer til at være. De svar skal gamle jeg ganske selv mærke efter . Mor forklarede engang, hvordan hun glemte hendes høreapparat helt og engang glemte at tage det af forinden at hun var på vej til at soppe ved strandparken. Haha mon undertegnede bliver præcis så glemsom.

Jeg snakkede til at begynde med sammen med lægen, som foretog flere tests hvorefter han henviste undertegnede direkte til klinikken. Her er moi indstillet på idéen om at skulle bruge høreapparat og så glæder jeg mig til igen at høre som tidligere med sådan et chickt høreapparat.

Ifølge ørelægen får mor her en god binaural lytteoplevelse med

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.