Mor her har fået tildelt høreapparat derfor når jeg tager imod det, er det slut med utydelig snak

Det påbegyndte med, hvordan jeg vurderede at journalisterne på nyhederne og Regionalprogrammerne slet og ret snakkede så grøddet. Senere blev min mand Stig vred over, at gamle jeg aldrig svarede, når manden pladrede ovre fra badeværelset eller ovre fra alrummet. Lillemor her overvejede at slå det hen, meeen jeg er jo klar over, at jeg burde til at erhverve mig et høreapparat » https://dk.hearing.siemens.com/,. & gud ske tak og lov er høreapparater i dagens Danmark absolut petite.

Min veninde bruger tillige et høreapparat. Anne-Sofie opnåede høreapparater for 2 år siden mig, hvordan det at benytte høreapparat kommer til at blive. Det må gamle jeg på egen hånd mærke efter samt lære at blive vandt til. Mor forklarede for 6 år siden, at hun ofte glemte hendes høreapparat fuldstændigt og engang glemte at tage det ud inden at hun ville dyppe sig ved Brøndby Strand. Uha sådan noget ska’ ikk hænde moi.

Jeg ævlede i starten sammen med doktor Larsen, som testede mig og overførte mig afsted til ørelægen. Nu er moi beredt på tanken om at være nødsaget til anvende høreapparat og nu ser jeg frem til igen at høre godt med et lille fikst høreapparat.

Min læge siger at lillemor her får en god binaural lytteoplevelse med

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.