Mist ik’ modet, det er ik’ spor vanskeligt at finde frem til en god efterskole i Jylland…!

Efter vores udenlandsrejse sender min partner og jeg vores mellemste datter af sted på en god efterskole - http://www.ranumefterskole.dk/ – , en god boglig efterskole… Vi alle sammen er ude af os selv, fordi vi er så spændte, ik’ mindst det kæreste lille barn, som for allerførste gang skal klare sig selv! I hinandens selskab har vi brugt så virkelig langt tid på at bestemme, hvilken efter skole, vi skulle bruge hele opsparingen på. Der findes så crazy mange populære efterskoler, og det var ovenud svært at udvælge bare én. Hvér gang vi faldt i snak med naboer eller andet godtfolk, spurgte vi erfaringer med populære efterskoler, men hver gang modtog vi fuldstændig komplet nye svar…! Jeg må virkelig bare sige, at, efter denne omgang, er jeg slet ik’ i tvivl om, at der lægger virkelig mange gode efterskoler i Dk… Det blev jo klart for os, at det vanskelige bare overhovedet ik’ var at finde frem til en god efterskole, eller en boglig efterskole, men derimod at identificere kun 1 ud af det kolossale udbud…! På grund af udbuddet havde vi mange søvnløse nætter.

I løbet af vores sidste besøgte min partner, min datter & jeg tolv af de allermest populære efterskoler…! Selvfølgelig kun de skoler, som også vi og i særdeleshed også vores datter allerede også havde et godt øje. Under de hersens korte besøg prøvede jeg hver gang at forholde mig helt passivt. Jeg ville, at det skulle være vores sødeste lille datter, og vores barn alene, som skulle træffe beslutningen om, på hvilken skole hun ønskede at spendere 1 år af sit teenage-liv. Fra begyndelsen af havde vi alle været komplet enige om, at en god efterskole i vores optik var lig med en boglig efterskole… Med denne formulering mener jeg, at vi var fælles om at tænke, at den skole min datter skulle på, skulle kunne tilbyde en skarp undervisning..! Det var super vigtigt for os alle sammen, at hendes efterskole-ophold naturligvis blev en god social oplevelse, men i lige så høj grad skulle opholdet ruste hende til at begå sig over middel videre igennem et svært uddannelsessystem. Sagt kort og kort ville vi først og fremmest opspore en super duper boglig efterskole, der samtidig gik meget op i at skabe nogle gode sociale rammer!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.