Mine småkravl har fået trampolin og nu ka’ undertegnede kun rekommandere trampoliner

Siden vi hentede vores trampolin, har mine unger faktisk ikk kunne drives inden for. De er ganske enkelt genialt disse trampoliner , www.je-bolegetoj.dk/pl/Trampoliner_8.aspx, . Hvorfor har jeg ikke tænkt på det noget før. Nu efter den spritnyt trampolin nyder jeg hvor stille her er inde i huset. Fantastisk.

Vi valgte at købe trampolin da observante mig har været et par gange ud til aftaler hjemme ved børn fra børnehaven, der har trampoliner. Og jeg kunne se, hvordan både tøsen og knægten virkelig syner himmelhenrykte over muligheden for at springe rundt i trampolin. Så vi skulle absolut ud og erhverve vores helt egen trampolin for julegavepengene. Jeg kan virkelig vende tommelfingeren opad for trampoliner. Det er godt nok ik lige til Alt om Haven at samle en trampolin i haven, men mine børn morer sig.

Nina og Niklas er med tiden blevet overraskende selvkørende og de starter selv leg på egen hånd. Søndag var arvingerne stået op selv, havde fundet noget havregryn og så ræset ud til den elskede trampolin. Har I læsere også trampoliner til ungerne? Hvis ikke kan jeg kun foreslå at købe trampolin.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.