Mine kommende frankeringsmaskiner skal virke effektive, flotte plus omkostningsfrie

For snart 8 måneder siden begyndte jeg mit eget firma, og gesjæften har fantastisk hurtigt tjent penge ind. Det ovenstående resulterer i, at gesjæften i dag fremsender en stor mængde mere post end forretningen gjorde i starten. Og så er det jo meget dumt at bruge værdifuld tid på at frankere breve!

Min co-writer og jeg ønsker at give en heads-up til at begynde med! Kollegaerne og jeg har fundet ud af, at man med en frankeringsmaskine har chancen for at spare ekstrem mange arbejdstimer. At jeg skal bruge moneter på en frankeringsmaskine til min gesjæft, fik vi i sidste måned besluttet.

Jeg har prøvet at danne mig klarhed over udbuddet, men jeg har endnu ikke besluttet noget som helst. Men problemet er, hvilken frankeringsmaskine, vi skal investere penge i. Umiddelbart ville jeg besøge en dansk forhandler, af den årsag, at det så vil være nemmere at kommunikere sammen, såfremt jeg kommer til at opleve problemer. Der kan findes både danske & franske forhandlere af frankeringsmaskiner [danastar.dk], og jeg besidder ik kompetencerne til at afgøre, hvor det vil være bedst at gå til. At de udenlandske forhandlere af frankeringsmaskiner koster færre moneter end de forhandlere, der lægger i Danmark, virker det så alligevel umiddelbart til. & som sagt, er jeg selvstændig med en nyetableret forretning, som kun lige kører rundt.

Men sagen er alligevel sådan, at jeg har forstået, hvor smart sådan en frankeringsmaskine er! I særdeleshed i mit nyligt etablerede firma, hvor vi stadigvæk bare er få ansatte, vil det være en skarp ide med en frankeringsmaskine, fordi vi i forvejen skal løbe stærkt. Så vi er hver og en enige om at investere i en frankeringsmaskine! Så af den årsag er det altafgørende, at jeg opstøver en frankeringsmaskine til en formidabel pris. Men begribeligvis spiller kvalitet oveni ind på min beslutning af frankeringsmaskine. Så jeg ser frem til, med Jeres kloge vejledning, at være i stand til at lokalisere en frankeringsmaskine, som opfylder begge af vores firmas behov. Jeg håber i høj grad, at I, fantastiske med-bloggere, kan hjælpe mig med at afgøre, hvilken frankeringsmaskine, jeg skal købe. Hvad nogen koner eventuelt vil beskrive som et fantastisk tørt blog indlæg om frankeringsmaskiner, var det således!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.