Mine børn dagdrømmer om, at vi rejser til USA!

Bliver jeg bedt om at beskrive mig som person, vil jeg ytre, at jeg har evig og altid elsket at udforske verden. Jeg kan derfor helt sikkert støtte det fantastiske livsråd: at rejse er at leve. Jeg er ofte væk hjemmefra i længere tid, de gange jeg tager afsted på en af de såkaldte langtidsrejser. Jeg udformer kontinuerligt mine ferierejser sådan, at jeg bivåner så meget som muligt. Hvilket resulterer i, at dagene tit er fyldt godt ud, af den grund, at jeg tænker at nå at opleve så meget som muligt. I de tilfælde min søster & jeg rejser fra Aalborg og rejser til USA for eksempel, kan jeg føle allerede natten før, at jeg glæder mig! Og hele starten med at tilrettelægge & købe sine langtidsrejser er helt fortrinligt… Jeg ønsker jo netop at chancen for at nyde udsigten til familiens ferierejser i al den tid, som det er muligt!

Som tiden går har jeg været heldig at besøge flere lande. Mit sigte er at nå at frekventere så mange lande som det er muligt. Og jeg agter at vedblive med at besøge jordens fjerneste afkroge, just indtil jeg er for gammel! Det er mageligt, når familien rejser fra Aalborg og rejser til USA for eksempel, hvilket kan forklares med, at Aalborg lufthavn er bygget tæt på mig. Så er det min rutine at gå hjemmefra i ordentlig tid, inden mit fly afgår, for der findes ikke noget værre end at komme for sent. De gange man for eks. rejser til USA & rejser fra Aalborg lufthavn, er jeg vidende om, at man som rejsende er påkrævet at være der mindst nogen timer før. Jeg har deltaget i adskillige langtidsrejser, at jeg har kendskab til fremgangsmåderne minutiøst. Jeg er så klog til at rejse, hvilket skyldes, at jeg har været på adskillige ferierejser, så jeg ved, hvad som venter mig i en lufthavn. Mit næste eventyr ligger på mig, når manden og jeg nok engang rejser til USA. Hele familien rejser fra Aalborg lufthavn om 2 uger, & vi kan næsten ik vente…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.